Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از خبرگزاری تسنیم ، سیلاب 12 فروردین 98 پلدختری‌ها را به خاک سیاه نشاند و مردم علاوه بر خانه و زندگی، منبع‌های در آمد و حاصل دسترنج و تلاش خود را در یک چشم بر هم زدن از دست دادند و باغات و مزارع به جای گُل دادن در بهار به گِل نشستند  تا مردم نه خانه وکاشانه داشته باشند و نه منبع‌درآمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سیلاب زمین‌های کشاورزی، باغات حاشیه کشکان را با خود برد و در برخی مناطق زمین‌های کشاورزی ناپدید شد به طوری که دیگر وجود خارجی ندارد، برخی زمین‌ها پُر از سنگلاخ شده و برخی دیگر امکان کشاورزی در آنها وجود ندارد در این راستا برخی باغات روستاهای منطقه معمولان و منطقه بن لار وزیودار که قطب انجیر سیاه ایران است و زودرس ترین انجیر جهان را به بازار عرضه می‌کنند نیز تا ارتفاع دو تا سه متر زیر گل ولای فرو رفتند که با کمک نیروهای جهادی از سراسر کشور نجات پیدا کردند.سیل ویرانگری که آمد علاوه بر خانه وکاشانه مردم بازار این شهر را هم تحت الشعاع خود قرار داد و خیلی از مغازه‌ها را با خود برد. سیل از ابتدای شهر و ساحلی گرفته تا خیابان هفت تیر که اکثر مغازه‌های پلدختر در این محل قرار دارند درب وکرکره مغازه‌ها را شکسته و با خود برده و از سرمایه بازاریان پلدختری چیزی جز ویرانی باقی نماند به طوری که از سر درب مغازه‌ها باید متوجه شوی که چه چیزی برای فروش داشته است.
از دست دادن منبع درآمد و نداشتن شهریه
حالا مردم شهرستان پلدخترکه اکثر کشاورز ودامدار هستند در سیلاب منبع درآمد خود را از دست دادند و با مشکلات اقتصادی زیادی دست وپنجه نرم می‌کنند و در این بین 700دانشجوی دانشگاه پیام نور مرکز پلدختر نیز که اکثرا  پلدختری هستند برای ترم جدید برای پرداخت شهریه با مشکل روبرو هستند که مسئولان دانشگاه پیام نور باید چاره‌ای برای دانشجویان آسیب دیده از سیلاب بیندیشند چون بیشتر آنها از شغل خود را از دست دادند.
خبرگزاری تسنیم به درخواست دانشجویان دانشگاه پیام نور پای درد و دل دانشجویان این دانشگاه نشست که در این رابطه یکی از دانشجویان دانشگاه پیام نور پلدختر به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: دانشجویان دانشگاه پیام نور پلدختر در ترم جدید به سبب سیلاب ویرانگری که در پلدختر اتفاق افتاد دچار مشکل هستند و به علت مشکلات مالی نمی‌توانند شهریه خود را پرداخت کنند.
دانشگاه هیچ کمک بلاعوضی به دانشجویان آسیب دیده نکرد
وی با بیان اینکه دانشجویان این دانشگاه با وام دانشجویی مشکلشان حل نمی‌شود افزود: دانشگاه پیام نور هیچ کمک بلاعوضی به دانشجویان آسیب دیده از سیلاب نکرده و فقط به دادن یک وام اکتفا کردند که بعد از سیلاب ما تشکیل پرونده دادیم ولی تاکنون هیچ خبری از وام هم نشده است.
این دانشجوی دانشگاه پیام نور عنوان کرد: ما تا یک ماه دیگر باید انتخاب رشته انجام بدهیم و باید شهریه متغیر را پرداخت کنیم تا اجازه انتخاب واحد به ما بدهند ولی ما به سبب اینکه سیلاب خانه و زندگی ومنبع درآمد ما را با خود برده و ما را بیکار کرده است که توان پرداخت این مبلغ را نداریم که از مسئولان درخواست می کنیم به ما کمک کنند. 
 یکی دیگر از دانشجویان دانشگاه پیام نور پلدختر عنوان کرد:دانشگاه پیام نور باید فکری به حال دانشجویان سیل‌زده انجام دهدچون اکثر دانشجوها به یک نحوی در سیلاب آسیب دیدند و توان پرداخت شهریه ندارند.
هنوز خبری از تسهیلات 2 میلیون تومانی نیست
وی بیان کرد: قرار شد به دانشجویان سیل زده دو میلیون تومان وام کم بهره هم بدهند ولی بعد از گذشت نزدیک چهار ماه از سیلاب هنوز خبری از کمک نیست که از مسئولان ارشد دانشگاه پیام نور تقاضا داریم دانشجویان سیل‌زده را کمک کنند.
مصطفی قدم پور رئیس دانشگاه پیام نور پلدختر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در پلدختر اظهار داشت: رئیس دانشگاه پیام نور تسهیلاتی برای دانشجویان مناطق سیل‌زده در نظر گرفت ولی اینکه شهریه را ببخشند یا تخفیف بدهند در اختیار دانشگاه پیام نور پلدختر و دانشگاه پیام نور لرستان نیست.
دانشگاه پیام نور پلدختر تصمیم‌گیر تخفیف یا تعویق شهریه دانشجویان نیست
وی افزود: اینکه شهریه دانشجویان برای ترم جدید را تخفیف بدهند یا تعویق بیندازند از صفر تا100 دانشگاه پیام نور کشور تصمیم می‌گیرد؛ دانشگاه پیام نور در تعطیلات تابستانی برنامه دارد و از 11 مردادماه برای ترم جدید شروع به کار می‌کند و در این راستا مجددا رایزنی‌های خودمان را انجام می‌دهیم ولی اینکه بخواهیم وعده‌ای بدهیم  مقدور نیست چون ما تصمیم گیر نیستیم.
رئیس دانشگاه پیام نور پلدختر عنوان کرد: وام دو میلیون تومانی کم بهره‌ای برای دانشجویان در نظر گرفته شده و دانشجویان تشکیل پرونده داده‌اند ولی تا این لحظه هیچ کمک مالی از طرف دانشگاه به دانشجویان سیل‌زده انجام نشده  و برای کارمندان آسیب دیده  دانشگاه پیام نور نیز هیچ کمکی توزیع نشده است.
وی بیان کرد: دانشگاه پیام نور پلدختر 700دانشجو  دارد که اکثرا ساکن شهرستان پلدختر هستند ولی از شهرهای رومشگان وماژین نیز دانشجو داریم. برچسب ها: لرستان ، دانشجو ، شهریه ، سیل

منبع: خرداد

کلیدواژه: لرستان دانشجو شهریه سیل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۹۳۵۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است

ایسنا/مازندران رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران با اشاره به ظرفیت‌های این استان،گفت: همه تلاش واحدهای دانشگاهی و استان در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است.

  سید عبدالله میرغیاثی ۱۰ اردیبهشت در حاشیه اجلاسیه افق تحول دانشگاه ۲ که به میزبانی چالوس برگزار شد با اشاره به اینکه حرکت دانشگاه آزاد مازندران بر اساس سند تحول و تعالی دانشگاه آزاد کشور است، اظهار کرد: این سند با اهتمام سازمان مرکزی و رویکرد ارزشمند ریاست دانشگاه آزاد کشور تدوین شده است.

وی افزود: به عنوان یک سند بالادستی همه ما مسئول هستیم تا همه تحولات و رویکردهای تعالی دانشگاه آزاد استان مازندران را طبق این سند پیش ببریم.

وی با بیان اینکه مازندران یک استان حاصلخیز و با ظرفیت بسیار بالا است،تصریح کرد: با توجه به ظرفیت ۱۳ واحد دانشگاهی و یک مرکز در محمودآباد درصدد شناسایی ظرفیت‌ها و منابع واحدهای مختلف دانشگاه آزاد هستیم تا بتوانیم برای درآمدزایی غیر شهریه‌ای اقدام کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مازندران خاطرنشان کرد: اولین گامی که در استان مازندران و در راستای سند تحول برداشتیم سعی شد در اواخر سال ۱۴۰۲ تمامی واحدهای دانشگاهی را برای یک بار به عنوان هیأت رئیسه داشته باشیم همچنین با رؤسای واحدهای دانشگاهی و کارشناسان حوزه‌های مربوطه نشستی در راستای شناسایی ظرفیت‌ها برگزار شد.

میرغیاثی یادآور شد: بر اساس ظرفیت هر یک از واحدهای دانشگاهی برنامه‌ریزی خواهیم کرد تا بتوان وضعیت معیشتی و اقتصادی کارکنان و هیأت علمی دانشگاه آزاد استان مازندران به درجه مطلوب و مقبول برسد.

وی گفت: اجلاسیه گروه کشوری علوم اجتماعی به منظور تشکیل جلسات گروه‌های مختلف آموزشی مانند گروه هنر و رسانه، تعلیم و تربیت و علوم اجتماعی برگزار شد.

این مسئول تاکید کرد: رئیس دانشگاه آزاد کشور این اجلاسیه را با مدیران گروه‌های کشوری علوم اجتماعی برگزار کرد تا در زمینه مباحث تخصصی و آسیب شناسی در رشته‌های مختلف بحث و تبادل نظر صورت بگیرد تا با ایجاد ساز و کارهای مناسب، کسری و کمبود دانشجو در دانشگاه را جبران کنیم.

میرغیاثی ادامه داد: اقبال کم دانشجویان و خانواده‌ها به دانش‌های علوم اجتماعی جای نگرانی دارد زیرا در جامعه‌ای که علوم انسانی رشد نکند و مبانی دانش انسانی مورد خدشه وارد شود، می‍‌تواند بر روی دیگر رشته‌ها هم تأثیرگذار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام قدردانی کودکان غزه از دانشجویان آمریکایی در دانشگاه کلمبیا
  • تجلیل از اساتيد برتر دانشگاه پیام نور استان کرمان
  • هشدار دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان
  • دانشگاه کلمبیا درباره احتمال اخراج دانشجویان هشدار داد
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • تجمع دانشگاهیان دانشگاه پیام نور سیستان و بلوچستان در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
  • رئیس دانشگاه شیراز : دانشجویان اخراج‌ شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم
  • تلاش دانشگاه حرکت در جهت درآمدزایی غیر شهریه‌ای است
  • رئیس دانشگاه شیراز: دانشجویان اخراج‌شده آمریکا و اروپا را بورسیه می‌کنیم